Redesign

Po necelých třech letech jsem kompletně předělal své stránky. Cíl redesignu byl jednoduchý – smazat ze stránek vše nedůležité a neaktualizované a zachovat jen stručný přehled informací o tom, kdo jsem, co jsem stvořil (programy, články apod.) a co si myslím. Zároveň jsem se snažil co nejvíc odlehčit design a web napsat čistě i po stránce kódu, což se mi myslím obojí docela podařilo.

Na stránkách přibyla jedna nová funkce: Přehled odkazů z reddit.com na titulní stránce. Do zápisníku jsem totiž často psal odkazy na zajímavé články se stručným komentářem, což dalo relativně dost práce. Během letošního roku jsem začal používat "social bookmarking website" reddit.com (konkrétně sekci programming), kam lidé posílají zajímavé odkazy a vyjadřují se k nim (šípka nahoru = líbí, šipka dolů = nelíbí). Protože 99 % zajímavých článků na webu redditem projde a reddit umožňuje exportovat RSS feed odkazů, které se uživateli líbily, jednoduše jsem svůj feed začlenil do těchto stránek. Pokud se vám tedy líbily články, na které jsem v minulosti odkazoval v zápisníku, můžete si zkusit přidat moje RSS do čtečky a nebo občas kouknout na titulku.

Zápisník se tímto samozřejmě neruší, ale bude vyhrazen pro příspěvky obsahující myšlenky hlubší než "klikněte na tenhle odkaz".

K redesignu ještě pár poznámek:

Doufám že se vám moje nové stránky budou líbit, občas na ně zavítáte, a nebudete je zkoušet hackovat :-)