Mozilla Firefox 1.0 Party v Praze

Za necelý měsíc bude vydána "ostrá" verze Firefoxu – 1.0. Pro celou komunitu okolo Mozilly je to velká událost, a proto si zaslouží pořádnou oslavu. A jelikož vývoj Mozilly a její komunita jsou distribuovány po celém světě, jsou stejně distribuovány i oslavy – a jednu máme i tady v Praze.

Jisté je to, že akce proběhne v sobotu 20. listopadu večer, ale ještě není přesně jasné kde (probíhá proces výběru vhodné hospody, na němž mám také svůj malý podíl). Pokud chcete s námi oslavovat, neváhejte a připojte se!

Relevantní odkazy

P.S.: Pokud víte o slušném podniku v Praze, kam se vejde alespoň 30-50 lidí (nějak trochu pohromadě, ne u stolků po čtyřech), je v dosahu metra (nejlépe někde v centru), nemají tam drahé pivo a byli by ochotní rezervovat velký počet míst bez zálohy předem, určitě mi dejte vědět – všem nám tím velmi pomůžete. Díky.

P.P.S.: Na stránkách akce je uvedeno, že kdo přijde první s tričkem Mozilly, Firefoxu apod., dostane pivo zdarma. Já se přidávám a prohlašuju, že pivo zdarma – za odvahu – má u mě ten, kde přijde první s nápisem "I love Internet Explorer" ;-)